Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Μεγάλη εμφάνιση από τον Ηλία Τσορτσουκτσίδη στον πρώτο αγώνα του Cyclingspot Mountain Bike Cup

Εντυπωσιακό ήταν το ξεκίνημα του Cyclingspot Mountain Bike Cup με την συμμετοχή 120 αθλητών όλων των ηλικιών να δίνουν το παρόν στο Πλατανόραμα Ζαγκλιβερίου. 

Ο πρώτος αγώνας του κυπέλλου ήταν αγώνας ατομικής χρονομέτρησης, ένα αγώνισμα που σπάνια συναντά κάποιος στην ορεινή ποδηλασία και αποδείχτηκε ένα πολύ καλό και δυνατό τεστ για όλους τους αθλητές που βρίσκονται στην αρχή της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

Νικητής του αγώνα αναδείχτηκε ο Πρωταθλητής Ελλάδας στην κατηγορία παίδων Ηλίας Τσορτσουκτσίδης του ΒΑΟ ο οποίος και ήταν ο μόνος που κατάφερε να καλύψει την απόσταση των 19 χιλιομέτρων κάτω από μια ώρα, αφήνοντας πίσω του τον δεύτερο στο περσινό Πανευρωπαϊκό αγώνα Μαραθωνίου Γιάννη Σπυρίδη του Βέλους επίσης, με μια διαφορά περίπου τριών λεπτών, ενώ την τρίτη θέση κατέλαβε ο Μάνος Σκάρος, το φετινό μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα των Μαχητών Πεύκων. .
Εντυπωσιακή ήταν η αρκετά μεγάλη συμμετοχή αλλά και ή μεγάλη αγωνιστική διάθεση στις μικρές κατηγορίες με την ομάδα του ΒΑΟ να κατακτά την πρώτη θέση στην ομαδική βαθμολογία του πρώτου αγώνα του κυπέλλου, με τους Μαχητές Πεύκων να ακολουθούν, ενώ την τρίτη θέση μοιράστηκαν οι ομάδες του Ποδηλάτη και του ΠΑΟΚ. Η μεγάλη συμμετοχή αλλά και ο συναγωνισμός στις μικρές κατηγορίες απέδειξαν πως  η ποδηλασία της Βόρειας Ελλάδας, παρά την οικονομική κρίση, βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο και πως μπορεί να ελπίζει σε καλύτερες ημέρες.  
Το Cyclingspot θα ήθελε να ευχαριστήσει την HAiBiKE, τον μεγάλο χορηγό της διοργάνωσης, καθώς και της εταιρίες ElectricRev by HELMA, STIHL, ENDURA και HAMMER, την Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών Σιντικής, την επιχείρηση Πλατανόραμα και τους χορηγούς επικοινωνίας της διοργάνωσης ΡΑΔΙΟ Θεσσαλονίκη, Eπί Τροχών, AUTO MOTO, mtb-photo, cyclingnews.gr και snowboardholics.gr  για την συμβολή τους στην επιτυχία της διοργάνωσης. 
Ο επόμενος αγώνας του Cyclingspot Mountain Bike Cup θα διοργανωθεί στις 5 Απριλίου σε συνεργασία με τον Σύλλογο Φίλων Ποδηλάτου Κιλκίς και το κατάστημα BIKE BROS στο Κιλκίς, αυτή την φορά όμως θα έχει την μορφή XCO, με τους αθλητές να ξεκινούν με μια μαζική εκκίνηση και να καλύπτουν την τεχνική κυκλική διαδρομή των 4 χιλιομέτρων έξι φορές, κάτι που σίγουρα θα είναι αρκετά εντυπωσιακό για τους θεατές αλλά και σίγουρα απαιτητικό για τους αθλητές.  
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διοργάνωση μπορείτε να έχετε μέσω της σελίδας του Cyclingspot στο facebook στην διεύθυνση www.facebook.com/cyclingspot ενώ οι φωτογραφίες του αγώνα θα διανεμηθούν δωρεάν σε όλους όσους έλαβαν μέρος από την mtb-photo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου