Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Στο Μεξικό η εθνική ομάδα για τον πρώτο αγώνα του παγκοσμίου κυπέλλου


 Στη Γουαδαλαχάρα του Μεξικό βρίσκεται η εθνική μας ομάδα πίστας, όπου θα συμμετάσχει στο 1ο Παγκόσμιο Κύπελλο Πίστας, από σήμερα (Παρασκευή) μέχρι και την Κυριακή 9 Νοεμβρίου.
Σήμερα το βράδυ στις εφτά τοπική ώρα (ξημερώματα ώρα Ελλάδας) πρώτη στη μάχη ρίχνεται η ομάδα του ομαδικού σπρίντ με τους Γιάννη Καλογερόπουλο (Π.Ο. ΠΑΤΡΩΝ), Στέλιο Αγγελίδη (ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ Γ.Σ.) και Σωτήρη Μπρέτα (ΑΚΡΑΤΟΣ ΒΟΛΟΥ), που θα αγωνιστούν στον προκριματικό του αγωνίσματος, διεκδικώντας μία θέση στην 10άδα.
Αύριο (Σάββατο) και την Κυριακή θα αγωνιστούν οι πρωταθλητές μας Χρήστος Βολικάκης (Π.Ο.Η. ΚΑΣΤΡΟ) στο Κέϊριν και στο αγώνισμα ταχύτητας και Γιάννης Σπανόπουλος (ΠΕΛΟΤΟΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ) στο αγώνισμα του Όμνιουμ .
Τα υπόλοιπα παγκόσμια κύπελλα θα πραγματοποιηθούν στο Λονδίνο (5-7/12/2014) και στο στο Κάλι της Κολομβίας (16-18/1/2015) .
Πρέπει να σημειωθεί ότι βάση του σχεδιασμού της UCI, από τον περασμένο Ιούνιο έχει ξεκινήσει η συγκομιδή βαθμών για τους αθλητές και τις εθνικές ομάδες, ενόψει της πρόκρισή τους για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του ΡΙΟ 2016 .
πηγη:http://www.cyclingnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου